суботу, 18 січня 2014 р.

Російський смартфон з 2 екранами

Фото: yotaphone.com
Російська компанія YotaDevices сьогодні оголосила про початок продажів спроектованого нею смартфона YotaPhone. Особливістю цього гаджета є наявність двох екранів. 
YotaPhone зараз вже можна купити на сайті yotaphone.com і в салонах YotaRetail. Пізніше він з'явиться у продажу в мережі «Связной», «Евросеть» та інших. Вартість двоекранного смартфона становить 19 990 рублів. 
У цьому ж місяці YotaPhone надійде у продаж і за кордоном: у Австрії, Німеччині, Іспанії та Франції за ціною €499, повідомляє «Лента.ру». 

Обидва екрани апарата становлять 4,3 дюйма по діагоналі. Основний рідкокристалічний кольоровий сенсорний екран (розташований на передній панелі) має роздільну здатність 720х1280 точок на дюйм. Другий екран ― монохромний і не сенсорний (на електронному чорнилі), має роздільну здатність 360х640 і розташований на задній панелі. 

На чорно-білий екран можна виводити SMS, новини, оновлення з соцмереж та електронні книги, а також перекидати з РК-екрану скріншоти та документи. Цей дисплей ніколи не гасне і на ньому можна зберегти будь-яку інформацію, яка буде доступна навіть при розрядженій батареї. 

У смартфоні встановлено програми MapWithMe, Bookmate, Lingvo та підтримка соцмереж Facebook, Twitter і ВКонтакті. 

У YotaPhone ― двоядерний процесор Snapdragon 8960, оперативна пам'ять 2 Гб, внутрішня пам'ять 32 Гб. Є дві камери на 1 і 13 мегапікселів. Ємність батареї розрахована на 15 годин розмови або на 50 годин читання книг на чорно-білому екрані. Підтримує мережі LTE.

Немає коментарів:

Дописати коментар