суботу, 18 січня 2014 р.

Найменший телефон вагою 32 г анонсували японці

2.jpg

Новий водонепроникний мініатюрний телефон Phone Strap 2 з дюймовим екраном від маловідомої компанії WILLCOM Inc через малі розміри не має всіх благ і можливостей сучасних телефонів. Наприклад, не має камери. Проте є ІЧ-порт. Тому найменший телефон може стати зручним доповненням до планшетів та смартфонів.

Маленькі розміри нового гаджета також обмежили і автономну роботу пристрою акумулятора вистачає лише на 2 години розмови або 12 діб перебування в режимі очікування. З такими характеристиками Phone Strap 2 може використовуватися як запасний телефон для екстрених дзвінків.

Оскільки найменший у світі телефон може працювати лише в мережах PHS (Personal Handy-phone System), то для європейців він мало цікавий, адже ця мережа поширена тільки в азіатських країнах.

Придбати Phone Strap 2 можна буде у грудні цього року. Зробити це зможуть не всі охочі, адже випуск планують обмежити до 12 тис. пристроїв.

Мініатюрний телефон Phone Strap 2 компанії WILLCOM також менший за занесений до Книги рекордів Гінеса найменший телефон — сенсорний SWAP Nova 2011 року випуску англійської компанії Dyal Trading, розміри якого 68,5 х 38 х 16,2 мм, а вага 40,3 г.

Немає коментарів:

Дописати коментар