суботу, 18 січня 2014 р.

Незалежній Україні — вільна енергія


«Вічний двигун» і вільна енергія: Український магнітний електрогенератор Адамса-ВЕГА. Кадр з відео-ролика: vetryak.com.ua
Не відстають від своїх закордонних колег і українські вчені. Дніпропетровський виробник автономних енергетичних систем Агроіндустрія недавно почав випускати свій новий продукт — магнітний електрогенератор Адамса-ВЕГА. Інновація не потребує будь-яких зовнішніх джерел, таких як вітер, паливо, сонце і т.п. і генерує енергію в межах від 1 до 5 кВт в залежності від моделі.

Машина починає роботу з поштовхом рукою за годинниковою стрілкою. При цьому ротор починає обертатися без зупинки, виробляючи енергію і заряджаючи АКБ, під’єднані до пристрою. Як повідомляє компанія Агроіндустрія, на території України на даний момент уже успішно працюють 24 таких електрогенератора.

Тим не менш, незважаючи на оптимізм і віру в успіх сучасних розробників пристроїв на «вільній енергії», можновладці давно насадили на людство аркан залежності від енергоносіїв, уже понад століття вибиваючи гроші у співгромадян, які нічого не підозрюють.

У підсумку, замість екологічно чистих технологій, які не потребують видобутку і транспортування палива, комерціалізована наука довела екологію Землі до критичного стану. Через залежність від енергоносіїв посилився поділ на бідних і багатих, загострилися соціальні конфлікти. Якби розробки Тесла і сучасні пристрої на «вільній енергії» досягли успіху і поширилися по всьому світові, то автомобіль був би доступним засобом для кожного. Телефонний зв’язок та Інтернет були б практично безкоштовними. А економіка України не залежала б так сильно від російського газу. В Іраку не відбулася б війна, а нафтогігант ВР не розлив би в океан мільйони тонн нафти, заподіявши непоправної шкоди екосистемі… Ви, шановний читачу, можете самі продовжити, наскільки іншим був би сценарій розвитку історії.

Можливо, якісний стрибок до вільної енергії не відбудеться доти, доки основна маса людей не змінить вкорінену ідеологію — прагнення жити за рахунок інших. Коли ж люди, подібно Ніколі Тесла, почнуть мислити глобально і піклуватися про долю всього людства, а не тільки свою, —вільна енергія для всіх і «вічні двигуни» будуть поставлені на конвеєр.

Немає коментарів:

Дописати коментар